Незалежна і єдина будь на віки, Україно

2021-08-19

24 серпня 1991 року відбулося відновлення державної незалежності України, що увінчало тривалий шлях нашого народу до самостійності. До відзначення 30-ї річниці незалежності України в Благовіщенській бібліотеці для дорослих проведено годину спілкування « Незалежна і єдина будь на віки, Україно», працівники бібліотеки розповіли про події, пов'язані з історією українського державотворення, боротьбою українського народу за територіальну цілісність своєї держави, демократичний вибір України, розкрили значення незалежності, як символу споконвічного прагнення українського народу.
Головний спеціаліст відділу «Благовіщенське бюро правової допомоги» Голованівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Юлія Гончарук ознайомила присутніх з інформацією « Способи захисту прав і свобод людини і громадянина».
В бібліотеці оформлена книжкова виставка «Незалежній Україні жити у віках». На якій представлено документальні, літературні, творчі та художні роботи, цікаві сучасні книги й статті з історії нашої держави, авторські книги про хронологічний розвиток подій, інформація про історичні постаті, які відіграли значну роль на шляху здобуття незалежності України.
Кiлькiсть переглядiв: 63